Hej,

nu är det ett tag sedan jag skrev här igen. Får skärpa mig! Men har iaf varit iväg på 2(!!) läger sedan sist. Första lägret var klubbens egna sommarläger som årligen arrangeras i Hästveda – barnensby. Det stället är så mycket nostalgi och minnen. Var nog 6-7 år första gången jag var där. Alltid varit sommarens höjdpunkt. Var hemma i 2 dagar sedan satte jag mig på tåget till Stockholm där det var landslagsläger. Uppe i Stockholm blev det mycket judo, men hann även med ett pass styrka ute på Bosön. Gillar det stället skarpt!

Nu väntar en liten lugnare vecka, träningsmässigt iaf. Till helgen väntar en heldag på Liseberg och en heldag med att prata & börja förverkliga klubbens visioner – spännande!
Nästa vecka igen bär det av till Lindesberg för juniorernas riksrandori, sen börjar skolan veckan därpå. I övrigt har jag även ett läger i Köpenhamn och ett läger i Portugal inplanerat innan det är dags att kliva upp på tävlingsmatten igen för första gången sedan 2013.

27
Bild efter sista passet i Stockholm. Svenska judoförbundet.

Share