59FA99E8-F67E-423D-8CC0-4944285C086F
Foto: Magnus Nilsson

Förra veckan var en bra vecka! Skrev det i förra inlägget också, men mår så bra nu och har gjort det hela 2018. Fylld med energi och taggad på livet. Riktigt härlig känsla. Jobbade 4 halvdagar, och det kändes riktigt bra. Skönt att smyga igång lite med halvdagar och inte kötta på 8 timmar direkt. Halvdagar gör även att jag dessutom hinner med allt annat – så som plugget, träning och judon. Jag och David håller även på och ska köpa hus, vi ska köpa Davids pappas hus eftersom han ska flytta ihop med sin tjej. Så hela helgen har gått till med att rensa i huset, slänga grejer på tippen, handla nya grejer på Ikea och fixa i Davids pappas nya hus. Mer då? Vad har mer hänt i föregående vecka? Jo jag var hos sjukgymnasten 2 gånger och körde igenom mitt program då det inte blir något besök nästa vecka pga ledighet. Men när jag kommer tillbaka igen v 5 så hoppas jag vi ökar svårighetsnivån några steg till. Blodproverna jag lämnade på sjukhuset i veckan såg bra ut. Vi börjar äntligen få lite kontroll på min GVH (har inte haft några problem så egentligen med den, men värdena har inte varit helt 100 så man har ändå behövt vidta åtgärder i form av kortison tabletter) och jag är nu nere på 20 mg kortison om dagen – var uppe på 60 som mest där ett tag. Nästa vecka ska jag endast lämna blodprover på vårdcentralen och hoppas kunna sänka till 10 mg om dagen. V.5 när jag ska tillbaka till sjukhuset igen så ska jag även få influensavaccinet och min andra dos av vaccinet mot lunginflammation. Så denna kommande vecka är en ganska lugn och skön vecka – utan några som helst besök på sjukhuset i Lund (Typ första gången sedan juli!?). Kommande vecka bjuder förhoppningsvis även på en hel del träning. Har varit lite förkyld nu så har tagit det lugnt några dagar, men nu kryper det i benen så ska bli skönt att få röra på sig igen.

BA51C62C-BE3C-459F-BF00-E980FF3094CD

Foto: Magnus Nilsson

Share