Hej 2018!

Det nya året har verkligen börjat bra för min del. Började med att fira in tolvslaget med tre fina personer och god mat. Den 2 januari begav sig sedan jag och David oss iväg till falkenberg. En snabb runda på Ullared där vi inhandlade lite grejer till huset för att sedan styra kosan till Falkenberg strandbad. Två mysiga dagar i bubbelpoolen och lite sushi där emellan satt fin fint! Den 4 januari hade jag tre-månaders kontroll hos läkaren, men då jag gjort ett benmärgsprov för bara 3 veckor sedan behövde jag inte göra något nytt denna dag. Det var alltså som ett vanligt besök, men jag fick iaf mitt första vaccin. Kunde dock inte ta influensa vaccinet pga att jag äter så mycket kortison för tillfället så det skulle inte ge någon effekt att ta det vaccinet nu. Men än har jag lyckats undvikia årets influensa, hoppas det fortsätter i den banan. Men det var trots allt ett av de bästa besöken då alla svaren från förra benmärgsprovet hade kommit. Det vanliga tester som visar om där finns någon aktiv cancer eller inte var fortsatt helt negativt, vilket det varit sedan augusti typ. Det andra testet som visar hur många % av stamcellerna som är donatorns respektive hur många % av stamcellerna som är mina egna gamla var för första gången nu 100% donatorns – vilket är målet för transplantationen, det är så man vill ha det. Sista testet som hade gjorts är jag inte helt säker på hur jag ska förklara det, men tror typ det visar på hur stort anlaget för att få cancerceller är och det var nu 0%!!!!!!!!! Så det var med lätta steg vi gick ut från sjukhuset och firade med frukost på espresso house. Har även hunnit med att hålla i min första judoträning för året – sååååå kul att vara tillbaka på mattan i judodräkt!! Även om jag själv inte körde någonting alls, men det kommer och oj vad jag längtar! Ska faktiskt till min sjukgymnast redan på måndag så ska ta och fråga henne hur mycket jag får köra med tanke på knäet.  Den kommande veckan bjuder även på besök hos ögonläkaren, gyn, spirometri, tandläkaren och vanliga blodprovstagning/träffa läkaren kontrollen.

 

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Tre bilder från spaaet i Falkenberg

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Samt tre bilder från dagens promenad i bokskogen.

 

Share