Hej,

en kort uppdatering då det för en gångs skull inte var så längesen jag skrev sist… Igår var jag inne på sjukhuset igen,  först tandläkarbesök och sedan blodprover samt nytt benmärgsprov. Inte så länge sedan sist, men gäller att hålla ordentligt med koll nu. Tänderna såg fina ut, blodproverna såg bra ut (eller de har iaf inte ringt och sagt motsatsen så tolkar det som att det ser bra ut) och benmärgsprovet får vi vänta på då det tar längre tid att få det svaret. Ska inte tillbaka till sjukhuset förrän den 4 januari och då ska vi göra en riktigt 3 månaders kontroll samt att jag lär få svar på benmärgsprovet då. Innan dess behöver jag bara lämna prover på vårdcentralen en gång.

Jag har varit lite förkyld här i veckan så har inte riktigt vågat träna något, hoppas det släpper snart för det kryper i benen nu. Ska faktiskt ta och kontakta min sjukgymnast idag och boka in en tid till januari någon gång. I övrigt står det plugg och lite möten nere på judon på schemat idag. Snart jul – längtar så! Ska bli mysigt att få umgås släkten lite. Spenderade ju tyvärr julafton på sjukhuset förra året – även nyårsafton. Så i år har vi lite att ta igen, har ju varit två år sedan nu, hehe.

 

A7FFB46C-81FB-43B1-83FC-703B75272A01

Håret är påväg ut igen, wooho!

Share