Hej,

Idag har jag varit hos sjukgymnasten igen, och det gick mycket bra. Jag har börjat inför mycket mera hopp på de timmarna nu, vilket är betydligt roligare än töj å böj övningar! De senaste lektionerna har sett ganska lika ut, men lite mer hopp övningar för varje gång. Nästa gång skulle vi börja med lite mer längdhopp. Så det hela går framåt. Även löpningen går framåt, jag kan springa 2 km i sträck efter att jag värmt upp på 1 km. Så 3 km löpning blir det 1-2 gånger i veckan. Sakta men säkert hörrni! Springer dessutom betydligt fortare nu än vad jag gjorde innan. Har lätt kapat 3 minuter/km. Men än är jag inte tillbaka dit jag var innan jag blev skadad. Förresten så har det snart passerat 7 (SJU!!) månader sedan operationen. Abstinensen efter judomattan blir allt större och större, hoppas verkligen att jag kan få börja med lite teknikträning snart!! Måste fråga sjukgymnasten om när, så jag iaf har något att jobba mot.

 

Share