Hej,

idag har jag återigen varit hos sjukgymnasten. Kändes som vi tog några steg framåt idag och inte bara nötte på samma saker som vanligt. Kände mig riktigt glad när jag gick där ifrån, så då måste det ha varit bra. Dagens “lektion” bestod av lite snabb uppvärmning på cykel, jogg fram och tillbaka i korridoren med diverse övningar så som höga knä, indian hopp, hopp på sidan och spark i rumpan. Fick även springa på lite snabbare och inte bara jogg, vilket såg väldigt bra ut så skulle fortsätta med  att byta ut lite jogg mot ren löpning så att jag kommer in i det på riktigt. Sedan fortsatte vi med lite styrketräning för utsida, insida, framsida och baksida samt lite balansövningar. Avslutade med lite utfallshopp. När jag kom hem sedan så väntade en kallelse till läkaren på mig. Den 7 november ska jag förhoppningsvis gå på det sista återbesöket för detta knä, någonsin! Håll tummarna. Firade det hela med lite lunch hos farmor och farfar, eller ja jag hade ju fått lunch där oavsett men kändes extra lyxigt idag. Nu är det full fokus på skolan, har två uppsatser som ska in inom kort så det är bara att sätta fart på fingrarna..

1

Share