Hej,

Vilken förkylning jag har skaffat mig… 2 veckor sedan jag började få ont i halsen och känna mig snuvig, idag sitter det i bihålorna endast. Försöker göra allt vad jag kan för att bli av med den, hittills har det ju gått sådär… Har dock inte tränat på 2 veckor, vilket börjar kännas i kroppen. Har endast varit hos sjukgymnasten och kört lite där.. Förkylningen plockade jag på mig medan vi var på Mallorca. Min pojkvän & hans mamma skulle nämligen springa halvmaran i Palma, så vi plockade med halva släkten och flög ner. Visade sig vara 25-26 grader varm och 23 i havet. Så blev ett perfekt avslut på sommaren. Hade en fantastisk vecka nere i Palma (förutom förkylningen dådå), så ska absolut inte klaga. Som sagt så har min träning endast bestått av 2 sjukgymnastikbesök de senaste veckorna, men igår började vi med lite förberedande övningar inför att börja med uchi-komis (ingångar). Så det var motstånd vid benen och kontrollerade rörelser som jag kommer göra med fart sedan, vilket kändes skitkul! ÄNTLIGEN! Förutom Palma har jag även hunnit med Holland och Halmstad en sväng, båda med judon. Ikväll har vi någon utbildning med rädda barnen och till helgen är det tränarutbildning i Skurup. Avslutar med en halv bildbomb från Palma de Mallorca:

7 16 34 46 DCIM100GOPRO 60

Share