Hej,

måste bara titta in och skriva att jag igår SPRANG för första gången. Asså ÄNTLIGEN! Tro inte att det var superduper snabbt, eller långt för den delen. En frisk fanny hade inte ens kallat det där för ett löppass, men asså GLAD! Det var 2,2 kilometer blandat gång och jogg och det tog hela 20 minuter..Men det spelar ingen roll, för jag sprang och det kändes okej. Gjorde lite ont under knäet, men tror inte att det är någon fara. Ska dubbelkolla med sjukgymnasten på måndag. Och jag kände hur hela lårmusklen bara dallrade, men inget haltande och det var bra löpsteg så. Förhoppningsvis går det snabbar nu! Vet inte hur rättvist det är att jämföra mina två operationer, då de faktiskt är så pass olika. Men det har gått betydligt segare denna gången (vilket jag iof blev informerad om redan innan). Att gå flera veckor med den där ortosen satte sina spår. Sist sprang jag efter 4 månader, och nu har det snart gått 6(!!) månader. Men jag tror fortfarande på att jag ska kunna vara helt återställd efter 10 månader (bara 4 kvar!! woopwoop). Nu däremot ska jag packa väskan och bege mig till Köpenhamn, kidsen & ungdomarna ska på läger.

image

Share