Hej

Morgonträningen idag, som bestod av ett pass på gymmet, kändes himla bra. Trots att vikterna var fler än förra veckan så kändes det lättare, speciellt i knäböj.  Äntligen börjar knäet vänja sig vid rörelsen och använda musklerna. 60 kg känns väldigt lätt, självklart en bit upp till personbästa på 90 men det kommer. Lyckas jag följa det programmet jag håller på med nu så är tanken att jag ska göra 5x90kg om 6 veckor, time will tell hur det går. Jag får allt mer och mer självförtroende på mattan också, snart börjar det som var så roligt & spännande innan bli aningen uttjatat och då är det dags för avancemang. Just idag känns det inte speciellt tungt utan jag ser framåt och min tid den kommer, först måste jag bara bli hel. Mycket reheb är vad som väntar de kommande månaderna, och även mycket annan träning för att vara i så bra form som möjligt när min tid är här. Mycket som händer nu i vår så tiden ska förhoppningsvis gå någorlunda fort trots allt.

IMG_6467

Lite stretch efter en träning i nya dräkten från nya sponsorn ipponwear!

Share