Vissa dagar känns långa och tråkiga, andra dagar är långa på riktigt. Idag var en sådan dag. För 19 timmar sen vaknade jag och begav mig ut på en liten morgonjogg, längsta rundan hitintills – hela 45 minuter faktiskt, och det kändes riktigt bra. Fortsatte sedan till jobb, där jag hade förväntat mig en mysig liten bilrunda på landet och eventuellt lite moppekörning. Men nej, det blev springportar. 9 timmar senare, snabbt hem och slänga i sig lite mat, sedan har jag flängt fram och tillbaka å lekt taxi, styrketränat och pluggat. Sängen är väldigt lockande nu, men först ska jag bara lösa en uppgift i skolarbetet. Hela helgen kommer gå i 190 känner jag redan nu.

Kadett-och-Junior-SM-2015
Bild från USM och JSM i Östersund för 2 veckor sedan. Så otroligt stolt över vilka fantastiska ungdomar vi har, bäst klubb blev vi också!!

Share