Idag var det en bra dag på gymmet! Det är kul när man lastar på vad som var ens personbästa innan skadan, kör några repetitioner och det känns lätt. 3×90 kg knäböj, 3×60 kg bänkpress och 3×57,5 kg i frivändingar. Längtar redan till nästa vecka då det är dags att lasta på ytterligare lite vikter. Har kommit fram till att jag kör som bäst på morgonen, vilket är skönt. För då har man både det avklarat och där är lite folk. Just idag blev det frukost hos mormor efter passet. Satt gött i magen. Nu blir det fokus på morgondagens tenta. Det här med aktivvilovecka och tentaplugg samma vecka har suttit fint. Har till och med hunnit jobba några timmar utan att känna någon stress. Hoppas bara det går hela vägen imorgon också. För sen ska jag njuta av dop på söndagen.

SJK
En bild från när vi var i Tyskland för någon helg sedan. Ett sådant fantastiskt gäng, glad å stolt över att tillhöra denna familj.

Share