Hej

Idag har jag varit hos sjukgymnasten, och det gick riktigt bra trots att knäet kändes lite trött då jag först jobbat hela förmiddagen. Men fick lite nya balansövningar och fick höra att det såg riktigt stabilt ut. Vilket känns bra, såklart. Frågade när jag skulle få börja springa igen, om ca 1 månad. Först tänkte jag att det är snart, och det är det. Vilket jag är glad för, för innan dess ska jag få göra lite mer utmanande övningar  på tjockmatta och sådant – längtar redan! Men sen tänkte jag att det är då ca 4 veckor, och jag kommer ihåg hur OTROLIGT långa mina 6 veckor med gips var, kanske för att man är lite mer beränsad med bara 1 hand, alla fingrar var ju invispade så handen var helt oanvändbar. Men nu när jag vet att jag kommer vara skadad i flera månader till så känns en månad som kort tid. Man får lite perspektiv på saker och ting.

Det är även kul när man får köra samma övningar som innan operationen, då har man någon hum om var man ligger i utveckling. Man vet vilket nästa steg är och ungefär hur långt det är kvar tills man får stå på mattan igen.

LAGSM2013
Sista tävlingen innan skadan. Lagkompisarna lagom glada medan jag var galet missnöjd. Men vill man stå högst upp på pallen så vill man, och då är det som räknas – inget annat. 

Share