Hej,

Nu har det gått 2 månader och 5 dagar sedan min operation, och jag tänkte på hur smärtfri jag varit för någon dag sedan. Klart att jag hade lite ont precis när jag vaknade upp, men jag hittade en position där det knappt kändes någonting alls, sen sov jag mig igenom 3 dagar pga narkosen som vägrade ge med sig. Men kände aldrig något behov av smärtstillande tabletter så efter några dagar slutade jag helt med dem, då de var totalt onödiga. Och det är aldrig bra för kroppen att stoppa i sig sådant i onödan. Och nu känner jag nästan aldrig av knäet, ibland värker det lite vid ärret och ibland gör jag något dumt så känns det lite konstigt, men det är aldrig något långvarigt vilket jag är glad för.

Just nu längtar jag massor tills jag får börja springa igen, springa långt, kort, fort, jogga, intervaller, ja allt. Är lagom trött på motionscykeln nu om man säger som så. Det enda dumma är att det börja bli vinter, och då är det större risk att springa utomhus i och med att det kan vara halt. Löven kan vara blöta och senare kommer även isen som är livsfarlig. Och att halka kan förstöra det nya korsbandet då det inte är speciellt starkt ännu. Så får väll hålla mig till torra vägar och löpband så fort jag får tillåtelse att snöra på mig dojorna igen. Har läst någonstans att man får börja springa efter 3-4 månader, så förhoppningvis är det snart. Ska ta ett snack med min sjukgymnast om det snarast.

SONY DSC
En gammal bild från när vi precis tagit våra svarta bälten, för 4 år sedan. 

Share