Igår var jag hos sjukgymnasten igen, och det kändes så himla bra. Kände mig riktigt stark i alla övningar jag gjorde samt att jag fick börja små jogga på en studsmatta, ville inte hoppa av den utan bara fortsätta att springa å springa. Men tillslut var jag tvungen att gå av, men det känns som jag tog ett stort steg i rätt riktning igår å det förgyllde hela min dag.

Förutom det så måste jag säga att jag är lite stolt över mina kompisar som är i Kina, samtliga 6 placerade sig vid “helgens” (veckans?) Grand Prix. För något år sedan så var det en bra dag på jobbet när kanske 1 max 2 placerade sig. Av de 6 så tog 3 medalj, och vi hade en helsvensk bronsmedaljmatch på killsidan. Vet att kanske inte alla är nöjda med resultat, för man vill söt högst upp på pallen å det är bara positivt, men jag som sitter hemma och ser utvecklingen de alla har gjort är stolt över dem allihopa. Och de motiverar mig. Snart (okej ska inte överdriva) så är det min tur att stå på mattan, och nu ska jag faktiskt hålla mig borta från skadorna. jag ska, ska, skaa.

Skärmavbild 2014-11-21 kl. 12.46.41

Share