Hej!

Hur blev det vecka 19? Det var precis V.10 (vilket var senast jag uppdaterade). Kom helt av mig med uppdaterandet, men ska försöka uppdatera här igen en gång i veckan och summera den/hur den kommer se ut. Är mycket som händer nu hela vägen fram till sommaren – mycket som i mycket judorelaterat vilket är det som är det roliga. Men en snabb återberättelse av vad som hunnit ske på 10 veckor: Det är två saker som skett som sticker ut. Den första är att jag är KLAR med min sjukgymnastik, men sjukgymnast har släppt mig och godkänt mig på alla tester. Detta betyder att mitt knä inte längre ska hindra mig från att träna judo. Det andra är att jag i fredags plockade ut min venport, vilket betyder att INGENTING nu längre hindrar mig från att köra judo. Så denna vecka kommer till att bjuda på JUDO. Åh!!! Under dessa 10 veckor har jag även hunnit vara iväg på några judotävlingar, som coach. Senast i helgen faktiskt, då var vi uppe i Trollhättan. Det var en bra helg för våra tävlande, trots några skador. Men vid dessa lägen är barnen och ungdomarna så HIMLA fina mot varandra, det värmer i hjärtat att se och jag är så stolt över att få vara en del av denna fina gemenskap.

Redan på torsdag är det dags för nästa tävling – Budo Nord Cup som går i Lund. Skönt med en stor tävling på hemmaplan då vi oftast behöver åka några timmar för att komma till dessa tävlingar annars. Hela helgen kommer spenderas i Lund då det är ett efterföljande läger som slutar först på söndag.

34 Dick Fransson, Trollträffen 2018
Foto: Dick Fransson Trollhättans judoklubb

 

Share