Hej,

I måndags var jag hos sjukgymnasten – fick lite nya grejer att öva på, bland annat spänsten och få vaden att jobba lite mer i högerbenet. Ska inte dit förrän om 3 veckor och då ska jag få göra tester på knäet. Förhoppningsvis klarar jag dem och i så fall är jag KLAR med rehaben. Känns typ overkligt att skriva det, vet inte hur länge jag hållit på med denna j’kla rehab. Ljuset i tunneln blir större och större. Men för att klara dem måste jag öva en hel del på det nya som jag fick, så lite senare idag ska jag köra veckans tredje rehabpass och blir nog minst ett till denna vecka. Så en 4-5 pass i veckan fram tills det är dags för testerna. I övrigt har jag inte tränat något alls denna vecka då jag är förkyld, eller egentligen är jag bara täppt i näsan men varit det rätt länge nu + bara blivit värre så tagit veckan off och försökt bli frisk. Har jobbat mån-tors. Igår (torsdag) var jag även hos tandläkaren och allting såg jätte bra ut, tänderna var fina och ingen gvh i munnen. Efter en stamcellstransplantation gör de verkligen tester och koll på allting i kroppen. Ögonen, munnen, lungorna, blodprover, benmärgsprover, man får nya vaccin och ja säkert mer som jag inte kommer på just nu… Haha. Men det är bra att dem har koll och man får ett kvitto på att allting är som det ska, vilket är skönt. Sedan har jag nu (äntligen) fått en tid på kärlmottagningen i malmö för att operera ut min venport. 4 maj! Så efter det kan jag äntligen köra judo för fullt igen. LÄNGTAR SÅ MYCKET! Men fram tills dess så ska jag fokusera på att bygga upp kroppen rent styrkemässigt, ligger fortfarande en bit bakom mina gamla vikter.. Men senast jag maxade bänkpress tog jag 55kg (nästan 57,5kg), tidigare var jag uppe på 65kg som mest. Så det närmar sig gott folk, det närmar sig! Om det fortsätter att öka i samma takt som hitintills så är det rimligt att tro att jag är tillbaka på 65kg när jag kan börja köra judo igen. Hoppas på det! Men tror nog det kommer gå lite saktare nu när jag börjar närma mig.. Men vi får se!

5B2C2CF6-F9EF-45DD-B1DF-0C40941EA174 89783F82-8900-4F82-83D9-7B77CAA156AF

Share