Tja,

är hemma på svensk mark nu. Hade ett bra avslut på veckan i Portugal. Igår mellan träningarna åkte vi ut till Peniche, spanade in stranden, lekte i vågorna, åt glass och spanade på klippor och alla som surfade. När vi står där uppe på klippan bad vi en äldre man att ta bild på oss – lite missförstånd ledde till att han (och frugan, och fiskespöet och hunden OCH en fisk) ville vara med på bilden ist. De sista dagarna gick bättre träningsmässigt, då jag hade mindre ont i axeln. Så skönt att det går åt rätt håll. Nu på hemmaplan gäller det att börja förbereda sig inför tävlingsdebuten som kommer allt närmare och närmare. SPÄNNANDE!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with kk2 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset

Share