Hej!

Ibland blir det inte som man hade hoppats på, och mitt knä är tydligen ett av de fallen. Ryssland som jag hade sett fram emot så länge, blev precis så som jag hoppades att det inte skulle bli. Mitt knä gick ur led och tillbaka igen, fruktansvärdaste smärtan jag någonsin känt – visste varje ut eller in & absolut inte vad jag skulle göra med mitt ben för att smärtan skulle försvinna, men det gjorde den. Det här betyder bara en sak och det är att en operation finns nu planerad, direkt efter att jag kommer hem från en veckas semester i Egypten. Där efter är det bara ytterligare en lång rehabperiod innan jag förhoppningsvis är back on track. Låt det gå smärtfritt, och snabbt samt låt mig sedan förbli skadefri!!!!

Men annars hade jag det bra i Ryssland – sol, kuliga judomänniskor, massa tid i gymmet och värme, massa värme! Saknar att vara ute på resande fot.

1 3 4

Share