Hej,

idag har jag varit på återbesöket hos läkaren. Han var supernöjd, så det var en lättnad. Även om det känts bra så nojjar man sig att något ska ha hänt utan att man märkt det. Men det var stabilt, inga upphakningar och ingenting ovanligt. Är i slutet av den första fasen nu, den jobbigaste fasen. Under första fasen så växer senorna fast i benet och man kan ha lite ont. I övrigt var han väldigt nöjd med den sträckning och böjning jag kan göra, även om jag själv vill mer. Viktigt bara att det inte gör ont på fel sätt vid strechingen, för då töjs det nya korsbandet och extrasenan ut och blir slappt = DET VILL JAG INTE.  Nu däremot har jag precis cyklat lite intervaller så ska ta och duscha av mig och äta lunch innan det är dags att köra bort till sjukgymnasten för näst sista passet innan hon går på semester. Sen är jag on my own tills i augusti någon gång, men jag känner mig trygg. Har gjort detta några gånger förr, tyvärr. Så det kommer gå galant, även denna gång!

Skärmavbild 2016-07-05 kl. 12.15.39

 

En gammal progress bild på böjningen, det har blivit ännu lite bättre faktiskt – sakta men säkert!!

Share