Hej,

över en månad sen jag senast skrev någonting här.. Skärpning! Så vad händer på rehabfronten? Ja inte så mycket nytt egentligen, därav den bristande uppdateringen. Övningarna utvecklas sakta med säkert och blir lite mer avancerade, men inget “stort” som hänt. Idag fick jag dock börja med några små förberedande övningar som ska hjälpa mig tillbaka till löpningen. Men saknar fortfarande för mycket muskler för att få börja springa, men förhoppningsvis lite jogg någon gång i sommar. Lite jogg är verkligen lite jogg – ca 5 min men det är en början och jag LÄNGTAR! Men fram tills dess är det bara att nöta alla övningar för att bygga muskler. Som ni kan se nedan så har mitt ben växt lite trots allt – även om det fortfarande är ganska stor skillnad på höger respektive vänster ben. Annars då? Om en vecka har jag nästa återbesök hos läkaren, bara till å hålla fingrarna att han är lika nöjd denna gång!!

Progress1

 

 

Share