Hej,

då var säsongens andra internationella tävling gjord och jag fick ta med mig en femteplats hem i bagages denna gång. Är inte supernöjd med den judo jag presterade, känns som om jag kan så mycket mer egentligen. Måste bara hitta tillbaka till mig själv. Det blev en matchvinst och två förluster denna vecka. Men tar med mig den erfarenheten och 12 minuters effektiv matchträning. Tar även med mig en hel veckas träningsläger – välbehövligt och fruktansvärt jobbigt. Ont i varenda muskel på kroppen, känner mig nästan som en gammal tant. Men med en lite lugnare träningsvecka framför mig så ska jag nog lyckas ladda om batteriet, det måste jag hinna göra för på fredag smäller det igen. Då är det U23 EM i Bratislava som gäller.  Men tillbaka till Malaga – förutom en massa judo bjöd resan även på lite värme och fina vyer. Kan inte påstå att jag saknade regnruskiga sverige speciellt mycket. Dessutom var det väldigt kul att vara iväg, som alltid. Jag mår som bäst i min väska, även om jag ibland tycker det är ett rent helvete.

5 2 6 4 1

Share