Hej,

Igår gjorde jag min första internationella tävling – nämligen Europa cupen i Lund (tidigare; SWOP – swedish open). Mycket blandade känslor.. Resultatet blev ju verkligen inte alls vad jag hade hoppats och önskat. Förlorade första matchen – inget återkval. Men att vara tillbaka på mattan kändes så j’vla kul. Nästan så man glömt hur mycket man saknat det. Och egentligen var jag rätt nöjd med min insats och judon jag presterade på mattan. Men trots det, och trots att jag vet det tar ett tag att komma in i det hela igen och att det absolut inte var resultatet vi var ute efter denna tävling. Och att ingen förväntade sig något resultat heller. Så vill man alltid mer när man väl står där uppe på mattan. Tävlingsmänniskan i mig ville inget annat än stå högst upp på pallen. Men så blev det inte denna dag. Det kommer! Steg för steg ska jag kämpa mig tillbaka, slåss för mina mål & drömmar samt visa världen att jag minsann kan! Nästa vecka bär det av till Spanien för ytterligare en tävling + en veckas läger.

1

34  8

Share