Hej,

I morse var jag på gymmet och körde dagens tuffaste pass. En styrkecirkel var det som stod på schemat. Totalt slut efteråt, men sådan härlig känsla när man väl är klar. Nu ska jag försöka sammanfatta 2 artiklar och läsa ett kapitel makroekonomi, sen blir det en mysjogg på 45 min. Förhoppningsvis blåser det lite mindre då, men det återstår att se.
Nästa vecka ska jag till sjukgymnastsen och göra tester med knäet. Äntligen! Håller tummarna för att det går bra. Sluttestet har vi planerat att göra i slutet av maj, så nu är det bara för att kolla hur jag ligger till. Ska bli spännande att se. Inte långt kvar tills dessa 10 långa månader har passerat, nedräkningen har börjat. 5 juli får gärna komma typ nästa vecka, eller varför inte idag? Hehe. Men kalendern är fullbokad fram tills dess nästan, så förhoppningsvis springer tiden förbi. Upploppet ligger ju bakom nästa hörn, så dags att lägga in en spurt.

11
13
12

Share