Hej,

Tyvärr blir det inget besök hos sjukgymnasten denna vecka.. Skulle varit där imorse men fick ett sms igår kväll att hon var sjuk. Inte så mycket att göra åt saken – jag ska dessutom inte träffa sjuka människor pga mitt låga immunförsvar så bara bra att hon hörde av sig. Får köra sjukgymnastiken på egen hand, det går ju också bra. Dock skulle vi ha testat lite längdhopp idag och jämfört mot det andra benet för att se eventuella skillnader, och det blir aldrig riktigt samma sak att göra det själv. Men men får göra det nästa vecka istället. Imorgon däremot så är det tränarmöte, första för året och mitt första sedan INNAN sommaren. Det är länge sen med andra ord.. På onsdag är det besök på sjukhuset som gäller, tappa blod, lämna blodprover, få vaccin och träffa läkaren. Vaccin och tappa blod gör jag en gång i månaden. Vaccinet är detsamma som de man fick när man var barn (bebis) – då de tror att alla de vaccinerna liksom raderats ur min kropp i samband med transplantationen och därför ger man dem på nytt för att vara på den säkra sidan att de verkligen är verksamma i min kropp. Blod tappas pga att jag fått så många blod transfusioner att det lagrats massa järn i min lever som kroppen inte kan göra sig av med på egen hand och att tappa den på blod är det enklaste sättet att bli av med det lagrade järnvärdet. I övrigt händer det inte så mycket i veckan som kommer, David ska till Kalmar och jobba, det är judo idag (måndag), på onsdag & söndag, massa annan träning, ska vara med på en spelkväll på fredag, säkert lite mellomys och på söndag åker David till Andorra för en veckas skidsemester – något avundsjuk jajamän men unnar dem det. Ska även försöka få klart en skoluppgift denna vecka så ska ta tag i den exakt just nu! (Okej det var kanske en hel del grejer som ska hända denna vecka trots allt, kul!)

Processed with VSCO with hb2 preset

Share