Hej,

Dagen jag väntat på sedan januari 2016 har äntligen passerat. Jag har gjort min första judoträning sedan skadan. Underbar känsla! Har faktiskt hunnit med 2 träningar till och med. Leendet och känslan är oslagbar. Lycka på hög nivå. Har även gjort sista sjukgymnastbesöket inför sommaren, under 7 veckors tid ska jag klarar mig helt själv. Det blir fokus på att komma igång med löpningen igen, lite lätt teknikträning på judon, bygga styrka och lite olika hopp och balansövningar. Ska nog bli great! Hoppas på att göra lite sluttester sen när jag kommer tillbaka, för att därefter kunna dra igång med randori och fightmomenten igen. Sommaren bjuder på en hel del härligheter – först och främst ska vi (försöka) bestiga Kebnekaise, därefter är det en veckas träningsläger i Portugal som väntar och sedan 1 veckas träningsläger i Hästveda. Avslutar sommaren i september med 2 veckor på Filippinerna. Mycket sol, bad och träning är vad som kommer prägla denna sommaren och göra den helt fantastisk. Bjuder på lite bilder från gårdagens träning, som Magnus Nilsson har fotograferat:

29 Klubben 2017, av Magnus Nilsson 30 Klubben 2017, av Magnus Nilsson 31 Klubben 2017, av Magnus Nilsson 32 Klubben 2017, av Magnus Nilsson 33 Klubben 2017, av Magnus Nilsson

Share