Hej,

Rehaben fortsätter – jag märker tydliga framsteg från vecka till vecka vilket är härligt! Framförallt så blir böj och sträckningen mycket bättre. Är uppe över 105 grader i böj nu och sträckningen är nästan full. Benet har ju dock blivit betydligt samlar än det friska, så har tappat en del muskler tyvärr. Men det är inget som man inte kan bygga upp igen. Så såfort jag får och kan så blir det mycket styrka för mitt stackars lilla ben. Så rehaben går finfint. Dock lite problem med stygnen i knäet – det är sådana som kroppen ska lösa upp själv men pågrund av att där är så mycket ärrvävnad så gör dem inte riktigt det. Ingen fara i sig, då kroppen så småningom kommer att göra det – men då kroppen just nu ser det som ett främmande ämne så vill den stöta bort det vilket har lett till lite inflammation runt några stygn. Men har fått salva och bakteriedödande ämnen som förhoppningsvis ska hjälpa till. Så det blir nog snart bra det också!  I övrigt så ser Har fått kallelsen för återbesök nummer 2 hos läkaren den 27 april, ca 1 vecka efter vad det först var sagt men men.

IMG_8968 FullSizeRender

Share