Nu är det snart 2 veckor sedan jag genomgick operationen. Själva operationen var lyckad, så nu återstår bara en himla massa rehab. Men det ska nog gå smärtfritt det också. Första milstolpen har jag redan bockat avs, nämligen att sluta med mina blodförtunnande sprutor (mot blodproppar). På onsdag ska jag få låsa upp ortosen till 90 grader, så äntligen kommer jag kunna börja med rörlighetsträning och få böja benet igen. Har nämligen haft det låst i 15 graders rörlighet nu de senaste 2 veckorna. Så efter onsdag ska jag nog snart bli av med svullnaden runt knäet. Och framförallt så får jag bli av med bandagen så att jag äntligen kan duscha utan en sopsäck på benet. Skönt!

Men just nu befinner jag mig i Bremen, där vi har 2 killar på plats. Vincent har tävlat idag och Armin tävlar imorgon. Bremen Masters är en tävling endast för killar och det är en av de tuffare där finns. Det är STORA viktklasser (runt 60-80 pers i de största) och många spännande länder så som brasilien & japan. KUL! och en mycket bra erfarenhet för våra grabbar.
IMG_8887
IMG_8871

Share