Fick tråkiga besked efter min MR-undersökningen. Korsbandet var av, igen. Vilket då betyder att jag har ca 1 år av rehab framför mig. Hur lite jag än ville det, så finns det inget som inte kommer få mig att genomföra operation nummer 2. Jag vill ta mig tillbaka och slåss om topplaceringarna på de stora tävlingarna! Men för att jag inte ska dra av korsbandet en tredje gång (fjärde om man räknar den gången jag inte hade något korsband att dra av) så kommer man göra en mycket större operation denna gång. Vilket innebär att man tar en del av knåskålssenan + använder sig av en donationssena för att stärka upp knäet. Kommer behöva gå med en ställning (istället för gips) i ca 6v direkt efter operationen, men sen ska rehaben flyta på och förhoppningsvis ska det bli ett hållbarare och starkare knä. Väntar just nu på att få en operationstid, då de har lite problem med ventilationen i Trelleborg – där de flesta knä op. genomförs. Men förhoppningsvis blir det snart av.

2

Share