Hej,

Just nu befinner jag mig i Rio Maior, Portugal, ca 1 timme norr om Lissabon. Vi kom hit i Måndagskväll och har sedan dess hunnit med löpning, styrka, judo inne i Lissabon samt ett teknikpass här där vi bor. Ett litet uppstartsläger inför hösten som komma skall. Rätt lagom att börja med för min del, tyvärr har jag dock ett svullet muskelfäste i axeln som hindrar mig från att köra 110%. Men det funkar, så ska väll inte klaga. Något annat man inte ska klaga på är vädret, 25-30 grader varmt har vi det. Nu ska vi snart ner till gymmet för dagens sista pass och sen är det middag. Bjuder på några bilder från resan hit sålänge:

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Share