Countdown: 10 days left
Om 10 dagar anses mitt korsband vara helt, kan inte fatta att det snart gått 10 månader sedan jag låg i operationssalen. Och snart 1 år sedan jag skadade knäet på nytt i Ryssland. Har inte alltid varit lätt eller roligt, men just nu känns det som tiden flugit förbi (vilket den absolut inte har, om jag tänker tillbaka på alla dystra dagar).
Har även fått svar från min sista tenta denna terminen, den blev godkänd. Så har nu klarat av första året på ekonomi online, känns rätt galet faktiskt – 2 år kvar bara.

Nu hoppas jag sommaren kommer på riktigt, det hade varit skönt. Börjar dock jobba efter schema på måndag – så blir tyvärr inte allt för många lata dagar i solstolen men föredrar ju sol framför regn alla dagar i veckan. Idag däremot så har jag varit ledig, började morgonen med ett pass på gymmet. Marklyft, bänkdrag och kombinationsövning stod på schemat. Därefter har jag jobbat på brännan och kollat judo – Europeiska spelen/EM pågår just nu i Baku. Mia blev bästa svensk med en 7de plats idag, GRATTIS!


14

Share