Hej,

Denna vecka har jag ett tufft schema framför mig, men det är bara att bita ihop så ska det nog gå. Ligger efter ganska mycket i skolan, och har en inlämning om exakt 1 vecka.. Dessutom så tänker jag inte låta någon träning komma i kläm och speciellt inte någon rehab. Har två tider hos min sjukgymnast denna veckan, så det känns bra. Har faktiskt fått släppa kryckorna helt nu, eller ja det gjorde jag för 1,5 vecka sedan nästan. Otroligt skönt är det. Alla stygnen ur mitt stora ärr har också ramlat av, så nu är det bara de två små titthålsstygnen som sitter kvar.

Hela denna månaden kommer bli kämpig i skolan, för att ta igen och komma ifatt, hinna med inlämningar och två tentor. Men har en del roliga saker inplanerade också, ska till stockholm med alla våra judokids på en tävling, sen ska jag på ett bröllop också tänkte jag åka och kolla på en stor internationell tävling i Helsingborg. Så ska nog få tiden att gå ganska så snabbt, och när allt detta är över så har det nästan gått 2(!!) månader sedan min operation. Gäller att leva i nuet, se hur långt man faktiskt kommit och inte tänka hur långt man har kvar – då går det snabbare och är lättare att hantera.

 

Share