Hej

Framöver kommer det mesta handla om rehab, hur mitt knä utvecklar sig och sådär. Inte så konstigt kanske, då det är det enda som rör sig i mitt huvud och det enda som händer angående min judo.

Träffade min sjukgymnast i tisdags och hon var positiv. Enligt henne låg jag redan någon vecka fram i rehaben då jag kunde böja mer än 90 grader i knäet samt hade ganska bra sträckfunktion. Knäet är såklart svullet, men det är inte lika svullet som efter att det gick ur led i Ryssland så jag hoppas att det försvinner snart. Fick rörlighetsövningar där jag böjer och sträcker knäet på olika vis samt övningar där jag hittar musklerna igen. Eftersom de har tagit en hamstringssena så är benet (baksida lår) stelt, det känns som enorm träningsvärk blandat med stelhet, framförallt stelhet är något nytt för mig som alltid annars varit naturligt vig. Men med massa träning, så ska det nog bli bra igen. Kör dessa övningarna en gång i timmen, så det blir mycket rehab just nu – även om den inte är så ansträngande än.
Skulle egentligen ha träffat sjukgymnasten idag igen, men fick besked sent igår att hon blivit sjuk så vi bestämde att det räckte med att ses nästa tisdag igen. Fick såklart besked om vad jag ska göra fram tills dess, så det känns bra.

 

knä2 knä1

Share